Design, rådgivning og salg

Professionel rådgivning

Rådgivningen du får hos Hydra-Teknik er baseret på vores passion og lange erfaring med den hydrauliske verden. Marine, offshore og industri er de hovedområder vi beskæftiger os med. Vi hjælper kunder med alt fra enkle gode råd over telefonen til rådgivning i forbindelse med store ombygninger af anlæg eller installering af nye anlæg. Om det er vejledning i opstartsfasen, valg af komponenter, design af anlæg eller projektledelse i forbindelse med montering af anlægget, så er Hydra-Teknik klar til at hjælpe.

Hydra-Teknik er en stærk samarbejdspartner, hvis du skal bygge nyt fiskefartøj. Vi har stor erfaring inden for området, og guider gerne kunden igennem junglen af valgmuligheder og sikrer kunden de rigtig valg og løsninger.

Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Salg af komponenter

Om du skal købe fittings, rør, slanger, filtre, motorer, pumper eller ventiler, så kan vi klare det hele. Da vi ikke er bundet op på et bestemt brand, kan vi frit rådgive kunderne til de helt rigtige valg. Vi har en bred vifte af leverandører og samarbejdspartnere, så uanset hvad du mangler, så er hjælpen at finde hos Hydra-Teknik. Vi lagerfører et bred udvalg af hydrauliske komponenter og har dag til dag-levering på endnu flere vare. Så uanset hvor du befinder dig, så er varen hurtig på vej.

Salg af service og løsninger.

Service er vores stærkeste produkt! Hos os er kunden altid første prioritet og vi arbejder hele tiden på, at vores kunder får den bedste service i branchen. Vi kan fx tilbyde:

  • På værkstedet i Thyborøn designer og bygger vi alt inden for HPU’er, ventiltavler og ventilskabe.
  • Kundetilpassede serviceløsninger, så kunden altid har et hydraulikanlæg i topform, og derved minimerer risikoen for driftstop og dyre nedbrud. Læs mere her.
  • Hydraulikslanger kan vi fremstille både på værkstedet i Thyborøn, i servicebilerne eller vores mobilværksted. Læs mere her.
  • Alt indenfor montage klare vi på havnen i Thyborøn eller hos kunder i hele verden, vi har udstyr og mobilværksteder til at løse alle opgaver ude hos kunden. Læs mere her.

Find flere informationer om os og hvad vi kan gøre for dig, her på siden. Du er også velkommen til at kontakt os for at høre mere.