Flushing og oliefiltrering

Flushing og oliefiltrering hos Hydra-Teknik

70-90% af alle driftproblemer på et hydraulisk anlæg skyldes urenheder i olien. Driftsikkerhed er det vigtigste for vores kunder og derfor også det vigtigste for os. Ønsker du at være på den sikre side i forhold til at undgå fremtidige fejl og nedbrud på dit hydrauliske anlæg? Hos Hydra-Teknik har vi kompetencerne samt udstyret til at udføre og rapportere både partikeltælling og olie-analyse. Det giver dig det fulde indblik i systemets renhed.

Vi har endvidere mobile enheder, som gør os i stand til at tilbyde påfyldning og rensning af hydraulikolie. Ydermere tilbyder vi også kundespecifikke serviceløsninger, som holder dit system i topform og minimerer risikoen for nedbrud.

Flushing sikrer renhed i hydrauliske anlæg

En god start og en sikker fremtidig drift af et nyt hydraulik-system kræver et rent anlæg. Flushing af anlægget sikrer den renhed i rør og slanger, som komponenterne kræver for en sikker drift nu og i fremtiden. Vi anbefaler også flushing efter større renoveringer eller havari på anlægget.

Vi tilbyder at udføre flushing af hydraulikrør og slanger fra 6 mm til 50 mm i indvendig diameter. Når vi har udført opgaven, sørger vi naturligvis for grundig dokumentation, som er i overensstemmelse med retningslinjerne på området. Endvidere stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed, hvis du har spørgsmål til resultaterne, eller hvis du ønsker kyndig rådgivning.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på flushing og oliefiltrering, er du velkommen til at ringe på telefon 53 840 940. Vi svarer naturligvis gerne på alle dine spørgsmål.

Vi har hjemme i Thyborøn, hvor vi også har værksted. Vi kommer dog gerne til kunder i hele Danmark med vores mobile værksted eller servicebiler. Som noget helt særligt har vi nemlig kapacitet til at udføre opgaven ude hos kunden, hvilket både sikrer høj effektivitet og meget lave transportomkostninger for vores kunder.