Marine kraner

Service, installation og reparation af marine kraner og hejsemidler hos Hydra-Teknik

Er du på udkig efter en samarbejdspartner til at varetage service, vedligehold og sågar installation af din marine kran? Hos Hydra-Teknik har vores hydraulik teknikere mange års erfaring inden for kranindustrien, i et bredt aspekt af størrelser fra små lossebomme til store offshore kraner. Vi har kvaliteten som topprioritet og fokuserer altid på at yde den bedste service. Hos Hydra-Teknik har vi know-how, kapacitet og udstyr til at udføre enhver form for service, installation og reparation af din marine kran -uanset lokation.

Årligt og 5-års hovedeftersyn af marine kraner

Hos Hydra-Teknik er vi certificeret af Søfartsstyrelsen til at udføre både årlige og 5-års hovedeftersyn af marine kraner. Søfartsstyrelsen stiller krav til, at din kran gennemgår et hovedeftersyn årligt, samt et større gennemgående hovedeftersyn hvert 5. år – inklusive belastningsprøve. Vi tilbyder topprofessionelt hovedeftersyn i hele Danmark, hvor du står med en skarp servicerapport og certificering tilknyttet din marine kran. Endvidere tilbyder vi også en serviceaftale der sikrer, at du som kunde altid har styr på de nødvendige servicerapporter og certificeringer.

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud?

Står du og skal have repareret eller serviceret din marine kran, eller have foretaget et hovedeftersyn? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon: 53 840 940. Derudover stiller vi også vores ekspertise og viden til rådighed i forbindelse med salg og rådgivning angående marine kraner.