Løfteudstyr

Hovedeftersyn af løfte- og hejseredskaber

Mangler du en samarbejdspartner til at foretage hovedeftersyn og certificere dit løfteudstyr? Hos Hydra-Teknik er vi sagkyndige og certificerer dit løfteudstyr efter Arbejdstilsynets reglement og BEK 1101. Arbejdstilsynet stiller krav til at løfteudstyr og hejseredskaber gennemgår et årligt hovedeftersyn. Dette er vi eksperter i, vi gennemgår dit løfteudstyr efter udarbejdede procedurer og belastningsprøver det udstyr, der er nødvendigt. Vi kan tilbyde dit firma en skarp serviceaftale til en konkurrencedygtig pris. Vi gennemgår dine løfte- og hejseredskaber årligt, og kontakter dig en måned før næste hovedeftersyn hvert år. Dette er med til at sikre, at din virksomhed altid har certifikaterne i orden, og at dine medarbejderes sikkerhed altid er i top. Vi kører over hele landet og kan certificere alt løfteudstyr hos dig og din virksomhed.

Forhandler af løfteudstyr

Hos Hydra-Teknik forhandler vi et bredt udvalg af løfteudstyr såsom sjækler, kæder, stropper, faldsikringer og taljer med mere. Vi kan tilbyde din virksomhed skarpe priser og høj kvalitet af løfteudstyr, der opfylder dine behov og sikrer dine medarbejderes sikkerhed. Dette sikrer også, at vi hurtigt kan være klar og tilbyde dig nyt løfteudstyr i forbindelse med et hovedeftersyn, hvis dette findes nødvendigt. Vores katalog af løfteudstyr kan findes her på siden.

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud?

Står din virksomhed og skal have certificeret jeres løfte- og hejseredskaber? Eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud. Så er du velkommen til at ringe på telefon: 53 840 940.

Hydra-Teknik katalog

Se kataloget her