Service og reparation

Service og reparation hos Hydra-Teknik

Ønsker du en professionel hydraulik-ekspert i forbindelse med et serviceeftersyn af et hydraulikanlæg? Hos Hydra-Teknik har vi lang erfaring med at udføre serviceopgaver af hydrauliske systemer og anlæg. Er der problemer med hydraulikanlægget, klarer vi også fejlsøgningen og udbedrer fejlen i tæt dialog med kunden. Vores lange erfaring er din sikkerhed for professionel hjælp, når og hvor du har brug for det.

Kundespecifikke service løsninger

Til vores kunder tilbyder vi serviceaftaler. I tæt samarbejde med kunden sammensætter vi en serviceaftale, der passer til den enkelte opgave. Det kan være alt fra en lille HPU, der skal have skiftet filtre og tjekket olie en gang om året til store komplekse anlæg, hvor vi udfører en fast årlig service med filterskift og anden vedligehold, hvorefter vi resten af året løbende tager olieprøver for at kontrollere systemets tilstand.

Store og små nedbrud på et hydraulikanlæg er lig med udgifter – en serviceaftale hos Hydra-Teknik er den bedste løsning mod driftsproblemer.

Veludstyrede servicebiler klar til udrykning

Vi rykker gerne ud til kunder i alle størrelser over hele landet i vores servicebiler. Vores værksted findes i Thyborøn, men vi har kapacitet og udstyr til at håndtere de fleste serviceopgaver eller reparationer ude hos kunden. Er der tale om en omfangsrig serviceopgave, kommer vi gerne med vores mobile værksted – det sparer dig for mange udgifter samt sikrer højere effektivitet. I samarbejde med kunden gennemgås opgaven grundigt. Kundens krav og ønsker sammen med vores rådgivning er nøgleordene for den videre arbejdsplan.

Som en del af vores omfattende serviceydelser, tilbyder vi service, reparation og test af alle hydrauliske komponenter. Det indbefatter bl.a.:

  • Cylindre
  • Pumper
  • Motorer
  • Ventiler
  • Akkumulatorer

Endvidere reparerer vi gerne spil, tromler og gear samt andre mekaniske komponenter. Med andre ord, tilbyder vi omfattende service samt reparationer, og vi tager gerne imod opgaver i alle størrelser over hele landet.

Kontakt os i dag for uovertruffen service

Grundig dialog er en fast del af vores arbejdsdag, og vi sørger for altid at fremlægge kunden alle mulighederne. Efter endt service, kan du naturligvis også forvente en udførlig servicerapport. Har du spørgsmål til denne, stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed.

Vil du vide mere, er du altid velkommen til at ringe på telefon 53 840 940 – så er vi klar med et uforpligtende tilbud og professionel rådgivning. Vi ser frem til at hjælpe dig.