Firmaprofil

Hydra-Teknik er din ekspert i hydraulikservice

Søger du et firma til montering af hydrauliske anlæg eller ønsker du professionel service af dit eksisterende anlæg? Så er du det rette sted. Når du kontakter Hydra-teknik er du garanteret et anlæg i topkvalitet samt service i særklasse.

Hydra-Teknik er et firma med to indehavere, Thomas Andreassen og Kim Stagis, der tilsammen har mere end 25 års erfaring med hydraulikservice og montering. Vi har hjemme i Thyborøn, hvor vores værksted ligger, men vi kommer gerne til kunder i hele Danmark. Har du brug for vores ekspertise i udlandet, er dette også en mulighed. Thomas har fra tidligere job stor erfaring med arbejde i udlandet inden for marine og offshore. Det indebærer hydraulik- og montageopgaver i Sydamerika og Nordamerika, Afrika, Grønland, Europa og Asien.

Lang erfaring og passion sikrer kunden den bedste løsning

Vi har arbejdet med hydraulikopgaver i alle størrelser, og vi tager gerne imod store som små opgaver inden for marine, offshore og industri. Uanset opgavens omfang tager vores løsning udgangspunkt i en grundig dialog, som sikrer, at vi kan tilbyde kunden den bedste service uanset om det drejer sig om montage, service/vedligehold eller design og rådgivning.

Vi har fuldt udstyrede servicebiler, der giver os de bedste muligheder for at opfylde vores kunders behov hurtigt og effektivt. I bilerne kan vi også fremstille hydraulikslanger op til 1”. Vi har endvidere to mobile værksteder (i 10 og 20 fods containere), som gør os i stand til at varetage store opgaver ude hos kunden. De mobile værksteder er indrettet med henholdsvis montage/lager og slangeværksted i den anden, hvor vi har mulighed for fremstilling af hydraulikslanger op til 2”

Ring og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om vores service, er du velkommen til at kontakte os på telefon 53 840 940. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, som imødekommer dine behov. Vi ser frem til at hjælpe dig.