Hydraulikslanger

Slangeservice hos Hydra-Teknik

Er du på udkig efter en leverandør af slanger til hydrauliske systemer? Hos Hydra-Teknik har vi lang erfaring med at fremstille slanger i forskellige størrelser, vi anvender naturligvis kvalitetsprodukter som er designede til brug i hydrauliske anlæg. Vi har kapacitet og udstyr til at fremstille slangerne ude hos kunden, hvorfor der er mange omkostninger at spare samt højere effektivitet i vores produktion end hos mange af vores konkurrenter. Vores dygtige montører sikrer kunden optimal montering af hydraulikslanger så risikoen for slid og skader minimeres. Vi fører endvidere et velassorteret fast lager, hvis du mangler en slange hurtigt.

Vi kan levere alle slags hydraulik-slanger

Marine, offshore eller til industri – vi har erfaring med at udføre arbejde for virksomheder inden for en række forskellige områder. Som noget særligt råder vi over to servicebiler samt to mobile værksteder, som gør os i stand til at producere slangerne ude hos kunden. Det sparer dig for unødige omkostninger forbundet med transport samt sikrer en højere effektivitet og hurtigere levering.

Inden for slangeservice tilbyder vi:

  • Fremstilling af hydraulik-slanger op til 1” i vores servicebiler
  • Fremstilling af hydraulik-slanger op til 2” i vores mobile værksteder
  • Fremstilling af hydraulik-slanger op til 2” i vores værksted på havnen i Thyborøn
  • Montage arbejde af den bedste kvalitet.

På vores værksted i Thyborøn kan du endvidere finde et bredt udvalg af slanger, fittings og andre komponenter. Mangler du en specifik del, som vi ikke har, kan vi bestille den hjem. Vi får varer fra vores leverandører to gange dagligt. Vi kan også tilbyde flushing af hydraulik-slanger inden montering – læs meget mere om det her.

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud?

Uanset om du mangler én enkelt slange, eller om du mangler 200 slanger, er du velkommen til at ringe på telefon 53 840 940, hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for dig, hvis du har spørgsmål omkring slangerne eller dit hydraulikanlæg. Vi kommer gerne med vores mobile værksted til kunder over hele Danmark.